Павлов - Конструкции и Инженеринг ЕООД има богат опит в проектиране, изработка и монтаж на зимни градини.

Остъкляването на балкона или верандата е най-простия вариант за направа на зимна градина. То може да се осъществи както при едноетажни, така и при многоетажни къщи и жилищни блокове.

Зимна градинаЗимната градина представлява сложен архитектурен и дизайнерски проект. Зимната градина включва вертикално остъкляване, светлопрозрачен покрив, отварящи се части - прозорци и врати.

Вертикалното остъкление на зимните градини се изработва от стандартни стъклопакети с алуминиеви или PVC профили. Прозорцште и вратите се изработват от алуминиева дограма с прекъснат термомост или от PVC дограма по желание на клиента.

Покривът е важен елемент на зимните градини. Прозрачните покривни конструкции в зимните градини се остъкляват единствено с "безопасни” стъкла, такива като триплекс или закалено стъкло. Покривите на зимнити градини се изработват в една плоскост под наклон или като сложно геометрично съоръжение.

Вариантите за реализация на зимни градини са разнообразни - еркери, веранди, разширения на покрива, пристройки или самостоятелни помещения. Зимната градина може да бъде проектирана на и под балкони, пред мансарди и над гаражи.

Специализираните алуминиеви профили, прилагащи се в изработването на зимните градини, имат високи трайни характеристики, позволяващи да се използват в качеството на основни елементи на конструкцията им. Нашата фирма използва системи за изграждане на зимни градини на водещи производители в тази област - Etem и Schuco.