Павлов - Конструкции и инженеринг ЕООД проектира, произвежда и монтира алуминиеви и PVC щори, сенници и кепенци (капаци).

Произвежданите алуминиеви и PVC щори са подходящи за всякакъв вид дограма: PVC, алуминиева и дървена. Материалите, от които изработваме щорите, са внос от водещите европейски фирми за производство на елементи за щори.

ЩориЩорите, произвеждани от фирмата са с различна степен на пропускаемост, абсорбация и отразяване на слънчевата светлина и енергия в зависимост от функционалното предназначение и желанието на клиента.

Произвеждаме основно алуминиеви външни щори и кепенци, които освен че спират светлинния поток към помещението, осигуряват и защита от взлом.

Според вида на отваряне на ламелите, щорите се делят на два вида - хоризонтални и вертикални щори. Ние произвеждаме всички размери и цветове хоризонтални и вертикални щори от алуминий и PVC.

Според мястото на монтаж щорите се разделят на външни и вътрешни щори. Външните алуминиеви и PVC щори, освен отлична светлозащита, дават и много добра шумоизолация, топлоизолация и защита от взлом. Вътрешните щори основно служат за намаляване на притока на светлина и топлина през летния сезон и заместват завесите в интериора на жилището и офиса.

Според дизайна и големината на ламелите, щорите биват щори плисе, венециански щори, римски щори, японски щори (тип параван) и пр.

Според механизма на отваряне, щорите се делят на щори с ръчно отваряне или с ел.задвижване.