Павлов - Конструкции и инженеринг" ЕООД е една от утвърдените фирми, производители на PVC дограма в България. Фирмата разполага с високо технологични машини за PVC дограма и е специализирана в проектиране, производство и монтаж на PVC дограма.

PVC дограмаДограмата се изработва от PVC профили на водещи производители като Etem и Schuco. Прозводството на PVC дограма с тези профили дава възможност за стандартни и нестандартни решения за изработка на прозорци, врати, витрини, прегради, остъкляване на тераси и веранди, промишлени и административни сгради, офис площи, търговски обекти.

Производството на PVC дограма се извършва със стъклопакети и обков по желание на клиента.

Фирмата извършва също така проектиране, производство и монтаж на преносими леки PVC конструкции и прилежащи към тях аксесоари, подходящи за офиси или търговски обекти.

"Павлов - Конструкции и инженеринг" ЕООД извършва проектиране и производство на PVC дограма на конкурентни цени. Предлагаме консултации при избор на PVC дограма за старо или ново строителство, проектиране, производство и монтаж на дограма за частни и корпоративни клиенти. Фирмата разполага със собствен транспорт за извозване на старата дограма.