"Павлов - Конструкции и инженеринг" ЕООД е една от утвърдените фирми, производители на дограма в България. Фирмата разполага с високо технологични машини за дограма и е специализирана в проектиране, производство и монтаж на дограма.

Производство на алуминиева и PVC дограмаДограмата се изработва от PVC профили или алуминиеви профили на водещи производители като Schuco и Etem. Прозводството на дограма с тези профили дава възможност за стандартни и нестандартни решения за изработка на прозорци, врати, витрини, прегради, остъкляване на тераси и веранди.

Производството на PVC дограма и алуминиева дограма се извършва със стъклопакети и обков по желание на клиента.

Фирмата извършва също така проектиране, производство и монтаж на преносими алуминиеви и PVC конструкции и прилежащи към тях аксесоари, подходящи за офиси в производствени халета или за търговски обекти на открито.

Павлов Конструкции и инженеринг ЕООД предлага проектиране и производство на дограма от алуминиеви и PVC профили на конкурентни цени. Предлагаме консултации при избор на дограма за старо или ново строителство, проектиране, производство и монтаж на дограма за частни и корпоративни клиенти. Фирмата разполага със собствен транспорт за извозване на старата дограма.