"Павлов - Конструкции и инженеринг" ЕООД е една от утвърдените фирми, производители на алуминиева дограма в България. Фирмата разполага с високо технологични машини за алуминиева дограма и е специализирана в проектиране, производство и монтаж на алуминиева дограма.

Алуминиева дограмаДограмата се изработва от алуминиеви профили на водещи производители като Schuco и Etem. Прозводството на алуминиева дограма с тези профили дава възможност за стандартни и нестандартни решения за изработка на прозорци, врати, витрини, прегради, зимни градини, остъкляване на тераси и веранди, промишлени и административни сгради, офис площи, търговски обекти, окачени фасади, както и изработка на прегради за Вашия дом, офис или производствено хале.

Производството на алуминиева дограма се извършва със стъклопакети и обков по желание на клиента.

Фирмата извършва също така проектиране, производство и монтаж на преносими алуминиеви конструкции и прилежащи към тях аксесоари, подходящи за офиси в производствени халета или за търговски обекти на открито.

"Павлов - Конструкции и инженеринг" ЕООД извършва проектиране и производство на алуминиева дограма на конкурентни цени. Предлагаме консултации при избор на алуминиева дограма за старо или ново строителство, проектиране, производство и монтаж на дограма за частни и корпоративни клиенти. Фирмата разполага със собствен транспорт за извозване на старата дограма.